De lekkerste soeprecepten verzameld...“Ook een Liefhebber van Soepjes maar Geen Idee Meer Welke Soep je nu Weer Moet Maken?”Afzender: Rene Opstal
Groningen, Nederland
16 december 2006

 

Beste soepliefhebber,

Als liefhebber van eten vond ik brood toch al snel saai tijdens mijn pauzes op het werk. Daardoor waren mijn collega’s en ik snel op het idee gekomen om de tijd in de pauze nuttiger te besteden: door tijdens de lunch een
soepje te eten in de stad. Al snel werden we enthousiast en gingen we zelf thuis ook soepjes uitproberen, waarna er een bundel van soeprecepten ontstond.

 

“En smullen maar...”     

 

Tijdens de eerste pauze kreeg ik een mosterdsoep voorgeschoteld. Twijfelend nam ik mijn eerste hap, maar ik was meteen verkocht! Heerlijk doorbakken krokante spekjes gemengd met het pittige van de mosterd en het zachte van de room. Ik bestelde er meteen nog één.

 

De volgende dag zat ik in een pittoresk lunchcafeetje, hartje Groningen en bestelde ik een ‘saaie’ tomatensoep. Maar serieus, ik heb nog nooit zo’n lekkere tomatensoep gehad. Wat een doorgewinterde smaak. De kruiden, precies de juiste dikte en niet het extreem tomatige wat je anders vaak proeft. Je begrijpt dat ik sindsdien elke dag soepjes ben gaan eten.

 

“De lekkerste soepjes gebundeld”     

 

Ik wilde meer. Daarom ben ik thuis ook gaan proberen om deze soepjes te maken. Eerst ging dit mis, maar de smaak werd steeds fijner en doortastender. Nu maak ik voor mijn vrouw tijdens het avondeten liever een lekkere soep als hoofdgerecht en de rest als bijgerecht.

 

Ik wil mijn kennis delen. Ik krijg nu vaak vragen over hoe een soep gemaakt kan worden en daarom heb ik veel van mijn soeprecepten gebundeld in een boek.

 


Ontdek hoe ook jij:-         De heerlijkste soepjes eenvoudig kunt maken


-         Kunt profiteren van mijn opgedane kennis over soep


-         Met simpele ingrediënten een heerlijk soepje kunt maken


-         Binnen enkele minuten een kant-en-klare soep kunt hebben


-         En nog veel meer...


 

Nog niet overtuigd? In mijn nieuwsbrief geef ik wekelijks gratis recepten weg die je alvast kunt proberen. 
Naam
Email

 

Goed nieuws!


Al deze heerlijke soepjes, samen met vele andere heb ik gebundeld. Ben jij ook benieuwd hoe deze soepjes smaken? Ben je ook benieuwd naar soepjes die je nog nooit geproefd had?

 

 

Ontvang het e-book “De heerlijkste soeprecepten verzameld” met de 100% niet goed geld terug garantie. Als je niet tevreden bent, stuur me even een mailtje, dan krijg je het geld zonder vragen terug. Je loopt geen enkel risico.

 

Ontvang direct het e-book door te betalen met:

-         Paypal

-         Rabobank Internetbankieren

-         Postbank Internetbankieren

-         ABN Amro Internetbankieren


Klik hier om het boek direct te ontvangen.

 

(Na betaling ontvang je het e-book direct)


Eet smakelijk!